Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Abdij Internaat Sint-Truiden - Hasp-o Centrum

De kamers op het internaat

Eigen ruime kamer

In het Abdij-Internaat krijg je als intern een eigen ruime kamer met alle comfort. Je mag je kamer helemaal zelf inrichten dus je zal je er helemaal thuis voelen. Van ons krijg je alvast een handig groot bureau om te studeren en een boekenrek om je schoolspullen netjes op te bergen. Natuurlijk kan je dankzij het draadloos internet ook probleemloos surfen met je computer of smartphone.

Jezelf opfrissen, je tanden poetsen ... kan ook op je eigen kamer dankzij het aanwezige sanitair. Ons personeel helpt ook graag mee om jouw kamer netjes te houden met een wekelijkse poetsbeurt. En je hebt een eigen sleutel om je kamer af te sluiten.

Studeren

Studeren kan je in de studiezaal, in de multimediale leeromgeving of op je kamer ... en dat voor alle leeftijden onder begeleiding van onze opvoeders. We helpen je graag met alle vragen en geven je zelf ook heel wat handige tips om te "leren leren".

Ontspannen, sporten, spelen

Na een dag op de schoolbanken zorgen we er natuurlijk ook voor dat je jezelf kan ontspannen. Dat kan bijvoorbeeld in onze loungeroom met gezellig salon. Je kan er TV kijken, naar muziek luisteren, gezelschapsspelen spelen ...
Bovendien kan je je ook helemaal uitleven in onze grote sporthal. Of speel een potje pool, tafeltennis, tafelvoetbal of darts in onze gameroom.

Professionele keuken

Studeren, sporten, spelen, de lekkere maaltijden uit onze professionele keuken geven je daarvoor zeker de nodige energie. Onze koks bereiden dagelijks gevarieerde verse en gezonde warme maaltijden. En we denken natuurlijk aan onze vegetarische leerlingen. Ga je op uitstap of stage, dan krijg je van ons een lekker lunchpakket.

Contact

Abdij - Internaat Hasp-O Centrum
vzw Hasp-O Centrum

Social media