Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Abdij Internaat Sint-Truiden - Hasp-o Centrum

Ontspanning

In het Abdij-Internaat geloven we sterk in het belang van ontspanning als een integraal onderdeel van het leerproces. Bij ons staat spelen gelijk aan leren, waarbij we een divers aanbod aan leeftijdseigen activiteiten aanbieden die de ontwikkeling van elke leerling stimuleren. Van het oefenen van talen tot het ontplooien van motorische vaardigheden, we streven ernaar om een zinvolle en verrijkende omgeving te bieden waar solidariteit en engagement worden aangemoedigd.

Op woensdag organiseren we groepsuitstappen die variëren van cultureel verrijkende ervaringen, zoals een bezoek aan het autosalon, tot plezierige uitstapjes naar pretparken zoals Plopsa. Maar ook binnen onze muren bieden we een scala aan ontspanningsruimten die specifiek zijn ontworpen met het welzijn van onze leerlingen in gedachten.

Ontdek onze ontspanningsruimten

game-area en chillgrot

gezellig haardvuur bij aula en bar
ruimte voor crea en/of kookactiviteit

veilige onthaalruimte

bibliotheek, speleotheek en zitcirkel

Ons zinvol ontspanningsaanbod

Onze ontspanningsruimtes

Contact

Abdij - Internaat Hasp-O Centrum
vzw Hasp-O Centrum

Social media